søndag den 23. august 2015

Totalt ynglings dumle...

Idag skulle der være Tupperware igen..
Så står den jo på kage og andet lækkert...
Det blev en dumle kage som Henriette havde fundet..
150g smør
100g mørk chokolade
120g dumle (svarer til en pose)
4 æg
2½ dl sukker
1tsk vaniliesukker
2½ dl mel
Smelt smør, chokolade jeg brugte (50g 70% og 50g 56%) og dumle i en gryde.
Tag gryden af varmen og lad den køle af.
Rør sukker og æg til det bliver luftigt
Tilsæt chokoladen under omrøring.
Sigt vaniliesukker og mel i dejen og rør til dejen er jævn.
Bag kagen i en form på 30 x 20cm i ca 25 min ved 175 grader.
 Topping.
2spsk fløde
120g dumle
100g smør
4dl flormelis
Smelt fløde og dumle i en gryde.
Pisk smøret til det bliver blødt og tilsæt karamellen.
Pisk flormelis i  blandingen.
Smør toppingen på kagen når den er kølet helt af.
Stil på køl indtil servering.
Mormor, Randi og Johnna havde blomster med fra haven...
De dufter så godt og er så fine...
Vi lavede også vafler i en Tupperform men dem har jeg ikke opskriften på endnu, men de var også gode, så jeg har købt formene...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar