fredag den 26. juni 2015

Pølsehorn...

Igår var der en eller anden der havde glemt at lave madpakke IGEN!

150g magarine
4 dl mælk
50 g gær
1 tsk salt
600g mel

Smelt magarinen, tilsæt mælken og lad det blive lillefinger varmt.
Rør gæren ud, tilsæt salt og bland melet i lidt ad gangen.
Ælt dejen til den bliver glat og smidig.
Stil den til hævning i 30 minutter.
Del dejen i 3 dele, rul delene ud i en cirkel, del cirklerne i passende antal trekanter.
Smør med ketchup, læg en pølse på hver og rul dem sammen.
Lad dem efterhæve i 15 minutter.
Pensel med æg.
Bag dem i 20 minutter ved 200 grader.
 Jeg hader at lave dem når der skal ketchup i, det gør dejen svær at arbejde med.
Det er ikke mange af dem som ligner horn....
Om aftenen kl 22 lavede jeg frikadeller UDEN løg.
(løg er det klammeste i verden)
De lignede da og de smagte oz godt...
Det der madlavning finder jeg nok lidt ud af alligevel....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar